top of page

Get a Free Quote

skuter crveni.jpg

Jedinstvena prilika da kupite mobilni električni skuter za teško pokretne osobe na rate za samo 100€ mjesečno bez kamata i naknada! 
Skuteri koji se mogu kupiti na rate su
KIM King 3 i KIM King 6

Cijena novog skutera KIM King 3 ili KIM King 6 iznosi €2900. 

Novi skuter se isporučuje po potpisu ugovora i uplati prve rate od 100€ i povratnog pologa od 500€.

U slučaju da Vam skuter nije potreban nakon 12 mjeseci slobodno ga možete vratiti i polog se vraća u cijelosti ukoliko skuter vratite neoštećen.

Ako želite zadržati skuter nakon 12 mjeseci, nastavite plaćati ratu od 100€ daljnjih 12 mjeseci i skuter postaje Vaše vlasništvo. Polog od 500€ je sastavni dio otplate, u tom slučaju se ne vraća i sastavni je dio cijene koštanja skutera. Na otplatni plan se ne obračunavaju kamate ni bilo kakve naknade!

Garancija na sve tvorničke dijelove skutera je 24 mjeseca!

Nakon potpisa ugovora skuter ćemo isporučiti na Vašu adresu besplatno!

Zainteresirani? Prijavite se na ovdje! ili nazovite 091-4683-000.


Za ova vozila nije potrebna vozačka dozvola!
KIM brand je poput " Mercedes-Benz " među skuterima i invalidskim kolicima. Savršena vozila s jakim kotačima sposobna su svladati i najteže prirodne prepreke. Sa visinom kotača većom od 14 cm od tla i odličnim amortizerima, ne postoji prepreka koja im stoji na putu. KIM električna vozila odvesti će Vas gdje želite i na uzbrdice do 12 do 15° i to brzo i sigurno, uz brzinu čak do 15 km/h. Brzinu možete jednostavno kontrolirati i usporiti prema potrebi. Ako želite putovati u otvorenom prostoru i prirodi, u stilu i udobnosti, onda su svakako KIM električna vozila najbolji izbor. S punjenjem baterija od samo 6 sati, možete se voziti do 40 km.


 

KUPITE SKUTER NA RATE ZA 100€ MJESEČNO!

KUPITE SKUTER NA RATE U REPUBLICI HRVATSKOJ!

bottom of page