top of page

Get a Free Quote

RENT A SKUTER U REPUBLICI HRVATSKOJ

Iznajmljuju se Invalidski električni skuteri KIM King jednosjed i dvosjed na dnevnoj bazi uz mogućnost kupnje. U slučaju kupnje nakon najma, cijena najma će umanjiti kupoprodajnu cijenu skutera!
Cijena novog skutera KIM King 3 ili KIM King 6 iznosi €2299. 

Cijena novog skutera KIM King 4 (dvosjed) iznosi €2599.
Dnevni najam iznosi €13,99 po danu do 8 dana. Dovoz i odvoz vozila u našem aranžmanu na Vašu adresu - €0,33 po kilometru.
Od 8 do 30 dana dnevni najam iznosi €10,99 po danu. Dovoz i odvoz vozila u našem aranžmanu na Vašu adresu - paušal €15 samo na području Grada Zagreba, ostale lokacije €0,33 po kilometru.
Najam duži od 30 dana iznosi €7,99 po danu. Dovoz i odvoz vozila u našem aranžmanu na Vašu adresu - gratis samo na području Grada Zagreba, ostale lokacije €0,33 po kilometru!
Za ova vozila nije potrebna vozačka dozvola!
KIM brand je poput " Mercedes-Benz " među skuterima i invalidskim kolicima. Savršena vozila s jakim kotačima sposobna su svladati i najteže prirodne prepreke. Sa visinom kotača većom od 14 cm od tla i odličnim amortizerima, ne postoji prepreka koja im stoji na putu. KIM električna vozila odvesti će Vas gdje želite i na uzbrdice do 12 do 15° i to brzo i sigurno, uz brzinu čak do 15 km/h. Brzinu možete jednostavno kontrolirati i usporiti prema potrebi. Ako želite putovati u otvorenom prostoru i prirodi, u stilu i udobnosti, onda su svakako KIM električna vozila najbolji izbor. S punjenjem baterija od samo 6 sati, možete se voziti do 40 km.

Isporuka vozila: odmah.
Skuteri se nalaze u našem skladištu u Zagreb. Probna vožnja dostupna je na Vašoj adresi po dogovoru. Nazovite 099-811-6550 za probnu vožnju i rezervaciju termina.

GET A FREE QUOTE/ZATRAŽITE BESPLATAN IZRAČUN NAJMA

Thanks for submitting!
bottom of page